Вследствие на смъртоносната масова стрелба в Луистън, Мейн, която уби най-малко

...
Вследствие на смъртоносната масова стрелба в Луистън, Мейн, която уби най-малко
Коментари Харесай

Жителите се приютяват на място, тъй като издирването се засилва след масовата стрелба в Луистън, Мейн

Вследствие на смъртоносната всеобща пукотевица в Луистън, Мейн, която умъртви минимум 18 души и остави повече от дузина в сряда вечерта, чиновници в регионът приканва жителите да си останат у дома, до момента в който издирването на разположение, представляващо интерес, продължава.

Властите се пробват да открият 40-годишния Робърт Р. Кард като лице, представляващо интерес за стрелбата. Полицията в Луистън сподели, че той би трябвало да се смята за въоръжен и рисков.

„ Ще го хванем, няма подозрение в това. Това е въпрос на по кое време и аз приканвам всички просто да си стоят у дома, да има заслон със фамилията и приятелите си по това време ", сподели кметът Джейсън Левеск от прилежащата общественост на Обърн, Мейн, пред " CBS Mornings. "

в Масачузетс и чак в Ню Йорк нащрек.

Щатската полиция заяви, че случаят е почнал малко преди 19 часа. със пукотевица в зала за боулинг, последвана от нова пукотевица в бар и ресторант към 20 часа. Службата на шерифа популяризира фотоси от камери за наблюдаване, изобразяващи въоръжен мъж, за който се счита, че е обвиненият, влизащ в залата за боулинг. Към 20:09 ч. щатската полиция на Мейн разгласи, че има дейна пукотевица, като посъветва жителите да обезопасят пространствата си.

Властите се пробват да открият 40-годишния Робърт Р. Кард като лице, представляващо интерес стрелбите. Полицията в Луистън каза той би трябвало да се смята за въоръжен и рисков.

Един очевидец описа сцена на смут, описвайки неочаквана пукотевица, прекъсваща естествена нощна игра на боулинг. Първоначално той допусна, че е нещо толкоз безобидно, колкото спукан балон. Реалността беше доста по-смъртоносна.

„ Току-що го резервирах надолу по алеята и се плъзнах главно там, където са щифтовете, и се изкачих до машината и бях от горната страна на машините за към 10 минути, до момента в който ченгетата стигнаха там ", сподели мъжът.

Приблизително в 23:30 часа транспортно средство, за което се подозира, че е обвързвано със стрелбата, беше локализирано в Лисабон, на осем благи от Люистън, с открехната врата от страната на водача, което демонстрира, че той е избягал. Това провокира отговор от отдели в целия щат.

Докато преследването продължава към този момент втори ден, общността се бори с потрес и сърдечна болежка. Местните лечебни заведения гъмжат от жертви, а личният състав е претрупан.

Разстроени членове на фамилията, обезверено търсещи вести за околните си, се събраха в приблизително учебно заведение в Обърн, основано като краткотрайно място за събиране.

„ Можете да видите насладата и облекчението върху лицата на хората, когато те се сплотяват още веднъж с характерностите “, сподели Левеск. „ И въпреки това, вие говорите на хора, които към момента чакат да чуят. “

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР